Powder Ombré Brows

Home / Powder Ombré Brows
Perfecte subtiele wenkbrauwen

Ombré Powder Brows is de nieuwste trend op het gebied van semi-permanente make-up voor wenkbrauwen. Met Ombré Powder Brows creëer ik wenkbrauwen met een natuurlijke look. Na de behandeling die gemiddeld 2 tot 2,5 uur duurt, ga jij met de perfecte subtiele wenkbrauwen naar huis. Een Touch-up behandeling, 6 weken na de eerste behandeling, is inbegrepen in de prijs.

Meer over PMU Powder Brows

Bij Ombré Powder Brows schaduw ik de voorzijde van de wenkbrauwen lichter in. Richting de staart van de wenkbrauwen wordt dit donkerder. Dat zorgt voor een mooie overloop en zachte, natuurlijk ogende wenkbrauwen. Met behulp van een PMU-apparaat plaats ik pigmenten in je lederhuid. Het lijkt alsof jouw wenkbrauwen ingekleurd zijn met wenkbrauwpoeder. Ik werk met hoge kwaliteit pigmenten en apparatuur, zodat je zo lang mogelijk van je wenkbrauwen kunt genieten.

  Powder Ombré Brows

  Stap voor stap

  Voor een optimaal resultaat raden wij aan

  30 dagen voor de behandeling geen botox-, filler- of laserbehandeling te ondergaan. Ook chemische peeling en overmatige blootstelling aan zonlicht dien je te vermijden.

  24 uur voor de behandeling geen alcohol, koffie, thee of energydranken te drinken, geen aspirine of ibuprofen te slikken en geen bloedverdunners te gebruiken. Kun je niet zonder deze medicatie? Dan dient jouw huisarts toestemming te geven voor de behandeling.

  BEHANDELING
  • De behandeling start met een intake. We bespreken jouw wensen en kijken naar jouw gezichtsvorm, wenkbrauwen, haar- en huidskleur.
  • Met een wattenstaafje breng ik pigmenten aan op je voorhoofd om te kijken welke kleur bij jouw past.
  • Ik meet jouw wenkbrauwen zorgvuldig en teken de vorm voor. Zo kun je precies zien of de vorm voldoet aan jouw wensen.
  • Vervolgens geef ik je een passend advies, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
  • Voor mijn database neem ik een foto van jouw gezicht, voor en na de behandeling.
  • We nemen alle medische informatie door en als jij akkoord gaat, start de PMU-behandeling.
  • Met een PMU-apparaat met een pen en een naaldmodule plaats ik laag voor laag pigmentpixels in de huid van jouw wenkbrauwen tot de juiste intensiteit is bereikt. Zo ontstaat een realistisch, zacht poedereffect.
  • Na de behandeling plannen we een datum voor de Touch-up behandeling.
  PHOTO-2022-08-09-01-33-06

  Jouw huid heeft tijd nodig om te herstellen van de behandeling. Het pigment zal na een maand circa 30 tot 40% van de kleur verliezen. Daarom zie ik je 4 tot 6 weken na de eerste behandeling terug voor een Touch-up behandeling.

  Powder Brows blijven 1,5 tot 2 jaar zichtbaar. Ik adviseer om je wenkbrauwen na 1 tot 1,5 jaar een opfrisbehandeling te geven om langer te genieten van de perfecte brows.

  NAZORG

  Lees zorgvuldig de MJ nazorgkaart met alle tips en instructies voor de optimale nazorg van jouw Ombre Powder Brows. Deze zijn van belang bij het herstelproces van de Ombré Powder Brows. Volg deze zo nauwkeurig mogelijk op voor het beste resultaat.

  ×