Microblading Brows

Home / Microblading Brows
Natuurlijke volle wenkbrauwen

Microblading is dé haartjestechniek binnen de wereld van de semi-permanente make-up voor wenkbrauwen. Kies jij voor Microblading Brows? Dan kies jij voor volle wenkbrauwen met een natuurlijke look waar je lang plezier van hebt. Na de behandeling die gemiddeld 2,5 uur duurt, ga jij naar huis met prachtige wenkbrauwen die passen bij jouw gezicht.

Meer over Microblading Brows

Bij microblading breng ik handmatig semi-permanente make-up aan op jouw wenkbrauwen. Met flinterdunne naaldjes in de vorm van een mesje plaats ik lijntje voor lijntje pigment, onder de bovenste huidlaag. Jouw wenkbrauwen zijn bij mij als officieel Phibrow artist in zeer goede handen!

MICROBLADING

Stap voor stap

Voor een optimaal resultaat raden wij aan

30 dagen voor de behandeling geen botox-, filler- of laserbehandeling te ondergaan. Ook chemische peeling en overmatige blootstelling aan zonlicht dien je te vermijden.

24 uur voor de behandeling geen alcohol of koffie te drinken, geen te drugs gebruiken, geen aspirine of ibuprofen te slikken en geen bloedverdunners te gebruiken. Kun je niet zonder deze medicatie? Dan dient jouw huisarts toestemming te geven voor de behandeling.

BEHANDELING
  • De behandeling start met een intake. We bespreken jouw wensen en kijken naar jouw gezichtsvorm, wenkbrauwen en huidskleur.
  • Met een wattenstaafje breng ik pigmenten aan op je voorhoofd om te kijken welke kleur bij jou past.
  • Ik meet de wenkbrauwen zorgvuldig en teken de vorm voor. Zo kun je precies zien of de vorm voldoet aan jouw wensen.
  • Vervolgens geef ik je een passend advies, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
  • Voor mijn database neem ik een foto van jouw gezicht, voor en na de behandeling.
  • We nemen alle medische informatie door en als jij akkoord gaat, start de PMU-behandeling.
  • Handmatig breng ik met een steriele pen met flinterdunne naaldjes één voor één haartjes aan op jouw huid.
PHOTO-2022-08-09-01-33-06

Na 8 weken kom je terug voor de nabehandeling. Tijdens de nabehandeling bepalen we de definitieve kleur en de vorm van jouw wenkbrauwen. Waarom is deze nabehandeling nodig?

Omdat de kleur lichter kan zijn dan verwacht, de vorm of kleur niet geheel naar wens is door een reactie van de huid of er oneffenheden zijn ontstaan doordat je ongemerkt korstjes hebt afgewreven waarbij pigment is meegekomen.

NAZORG

Tips en instructies voor de juiste nazorg van jouw Microblading Brows vind je op de MJ nazorgkaart. Lees deze zorgvuldig door en volg de adviezen op om zo lang mogelijk te genieten van jouw perfecte wenkbrauwen.

×