Eyeliner

Home / Eyeliner
Wil jij ook jouw ogen laten spreken en er altijd natuurlijk verzorgd uitzien?
Voor een stralende oogopslag

Met een semi-permanente make-up eyeliner beschik jij altijd over een stralende oogopslag. Hoe fijn is het als je niet meer dagelijks moeite hoeft te doen om het perfecte lijntje boven je ogen te plaatsen? Ook als je allergisch of gevoelig bent voor make-up, door een aandoening geen wimpers hebt of verzekerd wilt zijn van een eyeliner die niet uitloopt, is PMU-eyeliner de perfecte oplossing. Na de behandeling die gemiddeld 2,5 uur duurt, ga jij de deur uit met een frisse en open blik.

Verschillende soorten PMU-eyeliner

Je hebt de keuze uit verschillende soorten eyeliners. Welke eyeliner past nu bij jou? Bij mij kun je terecht voor eyeliners als de Infralash en de Classic Eyeliner. De infralash is de meest natuurlijke vorm van PMU-eyeliner die zorgt voor een natuurlijke look. De Classic Eyeliner is voller en heeft een Wing. Samen kijken wij welke eyeliner jou de gewenste oogopslag geeft!

EYELINER

STAP VOOR STAP

Voor een optimaal resultaat raden wij aan

30 dagen voor de behandeling geen botox-, filler- of laserbehandeling te ondergaan. Ook chemische peeling en overmatige blootstelling aan zonlicht dien je te vermijden.

24 uur voor de behandeling geen alcohol of koffie te drinken, geen aspirine of ibuprofen te slikken en geen bloedverdunners te gebruiken. Kun je niet zonder deze medicatie? Dan dient jouw huisarts toestemming te geven voor de behandeling.

BEHANDELING
  • De behandeling start met een intake. We bespreken jouw wensen en kijken naar de vorm van jouw gezicht en ogen.
  • Met een potlood teken ik de eyeliner voor. Zo kun je precies zien of de vorm en dikte van de lijn voldoet aan jouw wensen.
  • Vervolgens geef ik je een passend advies, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
  • Voor mijn database neem ik een foto van jouw gezicht, voor en na de
    behandeling.
  • We nemen alle medische informatie door en als jij akkoord gaat, start de PMU-behandeling.
  • Met een PMU-apparaat met een module breng ik pigment aan in de huid van je ooglid en creëer ik het perfecte strakke lijntje boven jouw wimpers
PHOTO-2022-08-09-01-33-06
NAZORG

Voor een optimaal resultaat is het belangrijk dat je zorgvuldig de MJ nazorgkaart
naleest en alle tips en instructies opvolgt.

×