NanoGLOW3D

Home / NanoGLOW3D

Nieuwe Huid, Nieuwe Jij: Transformeer je
Schoonheid met nanoGLOW 3D!

Huidvernieuwingsbehandeling met nanoGlow 3D

“nanoGLOW 3D is een baanbrekend systeem dat drie geavanceerde technologieën Mesotherapie, Radiofrequentie en EMS – samenbrengt in één handig apparaat voor esthetische behandelingen. Deze innovatieve Nanoinfusion technologie maakt gebruik van ultrasofte Nanotips in plaats van naalden om hooggedoseerde hyaluronzuurconcentraten in de huid te brengen, wat zorgt voor diepe hydratatie en huidverbetering. Met de Radiofrequentie-functie wordt collageenvorming gestimuleerd voor een strakkere huid, terwijl EMS zachte spierstimulatie biedt voor een gladdere teint. Ontdek in deze tekst hoe nanoGLOW een stralende, jeugdige huid belooft zonder invasieve ingrepen.”

Wat is NanoGlow3D en waarom zou ik het doen?

Het nanoGLOW 3D systeem combineert drie geavanceerde technologieën – Mesotherapie, Radiofrequentie en EMS – in één handig apparaat voor diverse esthetische toepassingen. De Nanoinfusion-technologie maakt gebruik van ultrasofte Nanotips in plaats van naalden om hooggedoseerde hyaluronzuurconcentraten pijnloos en gelijkmatig in de huid te brengen. Dit resulteert in verbeterde hydratatie en diepe penetratie van actieve stoffen zonder ongewenste bijwerkingen. De Radiofrequentie-functie biedt zachte warmte om collageenkrimp te bevorderen, wat leidt tot strakkere en beter gedefinieerde huidcontouren. De EMS (elektrische spierstimulatie) versterkt de effectiviteit van de Radiofrequentie door tegelijkertijd spieren zachtjes te stimuleren, wat de gladheid van de huid bevordert. De voordelen van nanoGLOW zijn onder meer verbeterde huidsterkte, verminderde onzuiverheden en een jeugdiger uitziende huid. Deze behandeling is geschikt voor verschillende huidtypes, waaronder vermoeide, vochtarme, verdikte, onzuivere en gevoelige huid. Het kan worden toegepast op het gezicht, de hals, het decolleté en het lichaam, inclusief de handen. Door deze gecombineerde technologieën kan de huid diepere niveaus van werkzame stoffen absorberen dan bij plaatseljke behandelingen. De nanoGLOW-behandeling belooft een stralende huid met verbeterde contouren, hydratatie en jeugdigheid voor diegenen die streven naar esthetische verbeteringen zonder invasieve ingrepen.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van nanoGlow?

De voordelen van nanoGLOW Zijn onder meer verbeterde huidsterkte, verminderde onzuiverheden en een jeugdiger uitziende huid. Deze behandeling is geschikt voor verschillende huidtypes, waaronder vermoeide, vochtarme, verdikte, onzuivere en gevoelig huid. Het kan worden toegepast op het gezicht, de hals, het decolleté en het lichaam, inclusief de handen. Door deze gecombineerde technologieën kan de huid diepere niveaus van werkzame stoffen absorberen dan bij plaatselijke behandelingen. De nanoGLOW behandeling belooft een stralende huid met verbeterde contouren, hydratatie en jeugdigheid voor diegenen die streven naar esthetische verbeteringen zonder invasieve ingrepen.

Wat Houdt een NanoGlow 3D-Behandeling In?

De behandeling begint met een grondige huidanalyse om de juiste actieve serums te selecteren en uw doelen te bespreken. Vervolgens wordt een intensieve reiniging en peeling uitgevoerd, gevolgd door de NanoGlow-behandeling. Hoog gedoseerde essences worden pijnloos en voorzichtig in de huid gebracht met behulp van de genoemde technologieën. Het resultaat wordt versterkt met een op uw huidtype afgestemd masker. De behandeling wordt afgesloten met verzorging die uw huid optimaal voedt.

Hoe Vaak Moet de Behandeling Worden Uitgevoerd?

Voor langdurige resultaten wordt een kuur van 4-6 behandelingen met een tussenpoos van veertien dagen aanbevolen. Een enkele behandeling is ook mogelijk, bijvoorbeeld voor speciale gelegenheden. NanoGlow 3D kan worden gecombineerd met andere behandelingen, zoals microdermabrasie of fruitzuurpeeling, voor verbeterde resultaten. Er is geen hersteltijd nodig.

Wat is de nazorg en thuisverzorging?

Het behalen van optimale resultaten vereist goede thuiszorg. Na de behandeling moet de huid worden verzorgd met geschikte producten die de ingrediënten ondersteunen zonder de huid te belasten. We helpen u graag bij het opstellen van een thuisverzorgingsplan.

Wanneer Mag een NanoGlow 3D-Behandeling Niet Worden Uitgevoerd?

De behandeling is niet aanbevolen voor personen met

  • Huidallergieën en open wonden
  • Recentelijke gezichtschirurgie
  • Huidkanker
  • Bacteriële huidinfecties
  • Psoriasis of neurodermitis
  • Recent antibioticagebruik
  • Hartziekte (bijv. pacemaker)
  • Epilepsie en acute migraine

Verbeter uw huid met NanoGlow 3D en herontdek uw natuurlijke
glans!

×