Microdermabrasie

Home / Microdermabrasie
Is het tijd voor een welverdiende oppepper voor je huid?

Kies dan voor microdermabrasie, een speciale dieptepeeling die veel intensiever dan een gewone gezichtspeeling en veel veiliger dan een chemische- en of kruidenpeeling is. Na de behandeling, die 1 uur duurt, ga je naar huis met een gladde, strakke en stralende huid! Voor een optimaal resultaat onderga je meerdere behandelingen.

Meer over Microdermabrasie

Microdermabrasie Reviderm is een huidverbeterende behandeling die de jeugdige uitstraling van jouw huid bewaart. Ideaal als je last hebt van een vale huid, fijne rimpeltjes, oneffenheden, acne en pigment- of ouderdomsvlekken. Maar ook als oppepper voor een verslapte, verouderde huid die wat meer stevigheid kan gebruiken. Met een speciaal apparaat met ultrafijne microkristallen verwijder ik zachtjes de bovenste cellen van je huid. Dit stimuleert de productie van elastine en collageen, de stofjes die zorgen voor stevigheid en elasticiteit.

Microdermabrasie

Stap voor stap

Voor een optimaal resultaat raden wij aan

4 weken voor de behandeling de zonnebank te vermijden en direct zonlicht te vermijden.

BEHANDELING
  • Elke behandeling start met een intake. Samen bespreken we jouw medische gegevens en analyseer ik jouw huid.
  • Na een reiniging van de huid start de behandeling. Met een speciaal apparaat verwijder ik de bovenste huidlaag.
  • Hierna zorg ik voor hydratering van de huid. Een aan jouw huid aangepast serum en een crème met SPF vormen de afsluiting van de behandeling.
PHOTO-2022-08-09-01-33-06

Voor een optimaal resultaat raad ik aan om de behandeling in kuurverband toe te passen. Dit betekent 1 keer in de 7 tot 14 dagen. Het aantal behandelingen stellen we vast afhankelijk van jouw huidtype en het doel dat je wilt bereiken.

NAZORG

Je huid ondergaat een vernieuwingsproces. Lees zorgvuldig de MJ nazorgkaart met alle tips en instructies na de behandeling

×